Lid worden

De inschrijvingen zijn gesloten.


Super leuk dat je interesse hebt in de USHC! De inschrijvingen voor het seizoen 2022-2023 zijn helaas al gesloten. In het onderstaande stappenplan is te zien welke acties van belang zijn om lid te worden van onze club.

Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected].

 
01
Inschrijfformulier

Schrijf je in bij USHC door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. Let op: voor recreatieteams is er een wachtlijst.

Bij onze club is het mogelijk om in verschillende vormen te hockeyen. Bekijk hier in welke vormen dit mogelijk is. Het kiezen van een specifieke vorm is belangrijk bij het invullen van het inschrijfformulier.

Indien jij in een selectieteam wil hockeyen, meld je dan óók aan voor de selectietrainingen via het formulier "Aanmelden selecties". Let op! Je moet zowel het inschrijfformulier als het selectie aanmeldformulier insturen. Zie de pagina voor selectiehockey voor meer informatie. De USHC is altijd op zoek naar nieuwe talenten!

 
02
Documenten aanleveren

Op het moment dat je geplaatst bent, dan moet je een screenshot van jouw Osiris-pagina aanleveren als bewijs dat je aan de Universiteit Utrecht of Hogeschool Utrecht studeert. Bovendien moet je een ingevuld machtigingsformulier invullen en aanleveren. Hierover ontvang je een mail op het moment van plaatsing.

Voor vragen hierover mail naar:

 
 
03
Introductie

Jaarlijks is er voor eerstejaars een introductietoernooi in het einde van augustus om de club, het bestuur, de commissies en je mede-eerstejaars te leren kennen. Dit wil je niet missen, super gezellig!

Voor vragen hierover mail naar:

 
 
04
1ste training & nieuw team

Log in op de Lisa app of op de website onder 'Mijn USHC', hier vind je zowel alle info over trainingstijden als wie er allemaal in je team zit. De meeste teams hebben al een groepsapp of maken in de eerste week een groepsapp aan op Whatsapp.

Voor vragen bekijk de F.A.Q.

 
 
05
Contributie & Olympas

Houd je mail goed in de gaten want de penningmeester zal een aantal mails sturen met info over wanneer je de contributie betaald moet hebben en de Olympas moet hebben aangeschaft en gekoppeld.

Lees hiervoor goed de F.A.Q.

 


Keepers

Wij zijn altijd op zoek naar keepers. Lijkt het jouw om aan de slag te gaan bij USHC, schroom dan niet en meld je aan! Ondanks dat de reguliere inschrijvingen na de start van het seizoen sluiten, kunnen keepers zich tijdens het seizoen aanmelden door te mailen naar [email protected].


Mede mogelijk gemaakt door:

 
TOP