Lid worden

De inschrijvingen voor seizoen 2021-2022 gaan bijna open!

Op 1 mei zullen de inschrijvingen voor het komende seizoen geopend worden.

Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected]Selecties U.S.H.C.

De leukste Studenten hockey club uit Utrecht op zoek naar nieuwe selectie spelers! Studeer jij volgend jaar in Utrecht en ben je op zoek naar de ideale combinatie van tophockey en gezelligheid? Dan ben je klaar met zoeken, want bij onze club kun je twee keer per week trainen op niveau en daarnaast heb je toegang tot een volledig sportcentrum. Dit alles onder begeleiding van uitstekende trainers en gedurende het jaar veel leuke evenementen op de club waar we jou graag zien. Wij hebben selectie teams op verschillende niveaus van de 1e klasse tot de reserve 3e klasse, waar we jou goed kunnen gebruiken! Wil je meer weten over de selectie teams of contact zoeken kijk dan vooral even op de selectie hockey pagina.


Keepers

Wij zijn elk jaar op zoek naar keepers zowel voor de selectie als recreatie teams. Bij ons is er elke week een mogelijkheid tot keeperstraining speciaal voor jou. Dus wil jij keepen bij de leukste hockeyclub van Utrecht wacht dan niet langer en schrijf je in!


Inschrijvingen & selecties

De aanmeldingen voor de selecties zullen van 1 mei tot 13 juni open gaan. Er zal te zijner tijd een inschrijflink online komen. De selecties zullen worden ingericht volgens het hockeyprotocol van de KNHB. In verband met de huidige situatie met Covid-19 nog geen zekerheid over de data waarop de selecties gehouden zullen worden. Zodra we weten vanaf welk moment we weer kunnen trainen hoor je dit via de mail en komt dit op de website te staan. Je dient voor de selecties zowel het selectie formulier als het onderstaande inschrijfformulier in te vullen om deel te nemen.589

Leden

29

Teams

17

Commissies

44

Evenementen

 
01
Inschrijfformulier

Schrijf je in bij de U.S.H.C. door het inschrijfformulier in te vullen.

 
02
Machtiging

Na het ontvangen van de bevestiging van je inschrijving moet je het machtigingsformulier: uitprinten > tekenen > scannen > terugmailen.

Voor vragen hierover mail naar:

 
 
03
Introductie

Het introductietoernooi gaat door het Coronavirus helaas niet door.. maar er worden in de eerste seizoenshelft andere eerstejaarsactiviteiten georganiseerd!

Voor vragen hierover mail naar:

 
 
04
1ste training & nieuw team

Log in op de Lisa app of op de website onder 'Mijn USHC', hier vind je zowel alle info over trainingstijden als wie er allemaal in je team zit. De meeste teams hebben al een groepsapp of maken in de eerste week een groepsapp aan op Whatsapp.

Voor vragen bekijk de F.A.Q.

 
 
05
Contributie & Olympas

Houd je mail goed in de gaten want de penningmeester zal een aantal mails sturen met info over wanneer je de contributie betaald moet hebben en de Olympas moet hebben aangeschaft en gekoppeld.

Lees hiervoor goed de F.A.Q.

 
 

Mede mogelijk gemaakt door:

 
TOP