Selectiehockey

Selectieteams

Bij de U.S.H.C. zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde selectie speler. Hier vind je informatie over de selectieteams en kom je er achter of jouw toekomstige team hier tussen zit. Wij beschikken als club over top trainers die jou gedurende je studententijd veel bij kunnen leren op hockey gebied. Je hebt bij ons als selectie speler twee keer per week training. Daarnaast heb je bij ons met je Olympas toegang tot het volledige sportcomplex van Olympos met onder andere een nieuw water veld. Naast hockey heb je met deze pas de mogelijkheid nog meer sporten te beoefenen om fit te blijven. 

Voor seizoen 20-21 zullen hier op 1 mei de inschrijvingen ook weer open gaan. Kom daarom een keer mee trainen of laat ons weten dat je graag selectie komt doen. Neem dan via een van de onderstaande mail adressen contact met ons op. 

Aanmeldingen

De aanmeldingen voor de selecties zullen van 1 mei tot 14 juni open gaan en je kunt je hier aanmelden. Momenteel staan de selecties op de planning in de week van 15 Juni. Ze zullen ingericht worden volgens het hockeyprotocol van de KNHB indien we het veld tegen die tijd weer op mogen. Echter is er in verband met de huidige situatie met Corvid-19 nog geen zekerheid over deze data. Zodra we weten vanaf welk moment we weer kunnen trainen hoor je dit via de mail en komt dit op de website te staan. Je dient voor de selecties zowel het bovenstaande selectie formulier als het U.S.H.C. inschrijf formulier hier in te vullen om deel te nemen. 


 
Topteams

Heren 1 - 1e klasse

Ons vlaggenschip bij de heren is een gemotiveerd team dat momenteel bovenin de eerste klasse mee draait. Zowel buiten als op het veld is dit team zeer hecht en willen ze met discipline meer bereiken dan menig ander studenten team van Nederland. Ook in de zaal is dit team actief in de hogere regionen van de sport met een avontuur in de hoofdklasse in de geschiedenisboeken. Dit team staat onder de leiding van hoofdcoach Joost van Hasselt. Wil jij je aansluiten bij dit team vol ambitie stuur dan een mailtje.

Contact met coach: 
[email protected]                                                
Socials:Dames 1 - 1e klasse

Na de promotie in 2018 heeft Dames 1 haar weg terug gevonden in de 1e klasse, waar zij inmiddels al twee jaar stabiel handhaven. Dames 1 is een hecht team waar de combinatie van goed hockeyspel en gezelligheid hoog in het vaandel staat. Dit team met veel kwaliteit en plezier staat onder de leiding van hoofdcoach Thomas de Klerk. Ben jij degene die ons kan helpen naar een volgende promotie? Stuur dan snel een mailtje en kom bij ons mee trainen.

Contact met coach:
[email protected]                    
Socials:Heren 2 - res 1e klasse

Heren 2 is het opleidingsteam van Heren 1 en met succes, meerdere spelers die voor dit topteam gespeeld hebben zijn uiteindelijk doorgegroeid naar het eerste team. Wil jij ook doorgroeien als speler dan is dit het team voor jou!

Contact: 
Socials:Dames 2 - res 1e klasse

Dames 2 is het opleidingsteam van Dames 1 en bied ook voor jou een uitstekende springplank om op het hoogste niveau van onze club terecht te komen. 

Contact:
Socials:Verdere Selectie

De verdere selectieteams zijn Heren 3 en Dames 3 tot Dames 5. Deze teams trainen ook twee keer per week onder het toeziend oog van twee uitstekende trainers. Wil jij een stapje hoger hockeyen tijdens je studententijd dan is een van deze teams iets voor jou. Als je vragen hebt kun je altijd mailen naar onderstaand adres.

Contact:
Socials:
 

Mede mogelijk gemaakt door:

 
TOP