Lidmaatschap

Dispensatie

Studeer jij volgend jaar niet aan de UU/HU, is er een kans dat je niet aan een van deze instellingen studeert, neem je een tussenjaar of ga je werken, dan dien je dispensatie aan te vragen. De reden hiervoor is dat U.S.H.C. afhankelijk is van belangrijke subsidies van de UU/HU. Je dient daarom vóór 1 mei 2018 dispensatie aan te vragen via dit formulier: https://goo.gl/forms/RkyycG1YtToQgR6J3

Wanneer je niet op tijd dispensatie aanvraagt, zal de boete 25% van de contributie bedragen. Heb je hier vragen over? Dan kun je mailen naar .

Uitschrijven

Is de tijd rijp voor jou om je lidmaatschap bij de U.S.H.C. op te zeggen? Dan kun je je uitschrijven door via onderstaande link het uitschrijfformulier in te vullen.We hopen dat je een fijne tijd hebt gehad en met veel plezier terug zal kijken op je lidmaatschap bij de U.S.H.C!

Het onderstaande uitschrijfformulier moet vóór 1 mei 2018 ingediend zijn. Elke maand dat je te laat bent met uitschrijven zal één zesde van de contributie in rekening worden gebracht. Voor vragen omtrent deze regeling kun je een e-mail sturen naar .

Het uitschrijfformulier vind je hier:

https://goo.gl/forms/P4ze2RZ2S5UqK8yN2

Gegevens wijzingen

Ben je verhuisd? Heb je een nieuw nummer? Of wil je andere gegevens wijzigen? Geef dit door aan onze secretaris via , dan ontvang je de papieren StickPraet en andere belangrijke post weer op het juiste adres!

Contributie

De contributie bedraagt voor het seizoen 2017-2018 het volgende:

Voor een spelend lid: €130,-

Voor een trainingslid: €33,-

Daarnaast zal de prestatietoeslag voor de selectieteams €20 zijn voor spelende leden en €15 voor trainingsleden uit selectieteams.

Daarnaast moet je een OlymPas aanschaffen bij Olympos, deze is voor categorie A studenten: €125,-

Daarnaast moeten nieuwe leden inschrijfgeld betalen, €60.

Daarnaast zijn alle spelers van de U.S.H.C. verplicht te spelen in het officiële shirt van de U.S.H.C. dat voor €34,95 moet worden aangeschaft (zie het kopje ‘tenue’ onder reglementen). Het tenue is hier te koop.

 
TOP