Toernooien

De U.S.H.C. kent elk jaar een aantal toernooien. Het grootste toernooi is SHOUT dit 3 daagse toernooi is voor U.S.H.C.'ers als voor externe. Daarnaast hebben we het nachtzaalhockeytoernooi Toecan in februari, ook dit toernooi is open voor externe. Als laatste vindt in augustus elk jaar het introductietoernooi plaats voor alle nieuwe leden.

SHOUT

SHOUT (Studenten Hockeytoernooi Utrecht) is hét driedaags studentenhockeytoernooi van Nederland. Een zevental studenten van de Utrechtse Studenten Hockeyclub Utrecht organiseren dit toernooi voor studenten uit heel Nederland. Elk jaar wordt het toernooi door meer dat 400 deelnemers bezocht. Het hockeyen wordt afgewisseld met gezelligheid en feestjes waar hockeyers en studenten zo goed in zijn. Het toernooi brengt mensen bij elkaar en er worden nieuwe vriendschappen gesloten.

Dit jaar luidt het thema: SHOUT in het sprookjeswoud! Bekijk hieronder de aftermovie van vorig jaar.

Klik hieronder voor meer informatie

http://hockeytoernooiutrecht.nl/
Toecan

De U.S.H.C. organiseert elk jaar in februari het studenten Nacht Zaal Hockey Toernooi. Een avond vol hockey, eten, mooie outfits en natuurlijk heel veel bier. Dat wil je niet missen!

Klik hieronder voor meer informatie

Facebook
Introductietoernooi

Het introductietoernooi is het ideale moment om alle andere nieuwe leden te leren kennen. Je gaat hockeyen en andere activiteiten doen in gemengde teams gevolgd door een BBQ. De dag wordt ieder jaar afgesloten met een activiteit in de avond, het afgelopen jaar was dit een cantus. Ohja er is natuurlijk ook genoeg tijd om een lekker biertje te drinken!

Klik hieronder voor meer informatie

Facebook
 
TOP