Scorebord+line-up (1).jpg Heren2.jpg Gala USHC 2017 H2.jpg IMG_2220A.JPG Blokhut-D2.jpg IMG_2319.JPG SHOUT2016.jpg IMG_2265.JPG WSC_2965a.jpg ES_8563a.jpg
 

Charity Commissie

De Charity commissie, beter bekend als: de ChariCie.

Op deze pagina vindt u meer informatie over wat de goede doelen commissie van U.S.H.C. doet. Deze commissie is in maart 2016 opgericht en in juli 2016 hebben zij hun eerste event georganiseerd.

Allereerst willen wij ons graag even voorstellen. Wij zijn de Charity commissie der U.S.H.C. Een nieuwe commissie die in maart 2016 gevormd is met als doel: de leden van de U.S.H.C. in aanraking laten komen met de maatschappij en andersom, en daarnaast ook inzet en betrokkenheid tonen daar waar men het nodig heeft.

Rio de Reinaerde

Woensdag 21 September was er op olympos groot feest voor Reinaerde. Zij vierden hun 15 jarig bestaan door middel van een jubileumfestival in de Braziliaanse sferen om het gevoel van de olympische spelen en de paralympische spelen nog even vast te houden.Wij als charicie hebben samen met een trainer van MHC Fletiomare op deze dag de verstandelijk beperkte leren hockeyen. Het was een geweldige dag, niet alleen voor de cliënten, maar ook voor de medewerkers en vrijwilligers. Het was een dag vol sportieve activiteiten en cultuur vermaak. Er hing een hele leuke sfeer en het was mooi om te zien hoe de verstandelijk beperkte zoveel plezier erin hadden!Op naar het volgende jubileum!!

   

Caribische Disco

Op vrijdag 29 juli hebben wij ons voor het eerst ingezet met de commissie en overige leden die zich betrokken voelden. Wij zijn naar de zorginstelling Reinaerde in Den Dolder gegaan om daar de cliënten een onvergetelijke avond te bezorgen door middel van een Caribische Disco.

Samen met de organisatie hebben wij vooraf bepaald welke ingrediënten er nodig waren om de avond tot een succes te brengen en welke spelelementen een leuke toevoeging zouden zijn. Door de goede organisatie, zes U.S.H.C. leden en veel enthousiasme is de avond een succes geworden.

De cliënten hebben enorm genoten van de cocktails, bloemenkransen, het limbodansen, blikgooien en het hoelahoepen. We hebben gedanst, gelachen, foto’s gemaakt en de positieve feedback van de cliënten was voor ons de perfecte afsluiting van de avond.

Wij vinden het mooi om te zien dat we met een klein gebaar zo’n groot geluk kunnen brengen.

Dat is waar we het voor doen!

Reinaerde

"Het beste uit jezelf halen en je rol in de samenleving versterken.”

 Voor meer informatie over Reinaerde kun je kijken op www.reinaerde.nl