Heren2.jpg Blokhut-D2.jpg IMG_2265.JPG IMG_2220A.JPG SHOUT2016.jpg ES_8563a.jpg Gala USHC 2017 H2.jpg Scorebord+line-up (1).jpg WSC_2965a.jpg IMG_2319.JPG
 

Uitschrijven

Is de tijd rijp voor jou om je lidmaatschap bij de U.S.H.C. op te zeggen? Dan kun je je uitschrijven door via onderstaande link het uitschrijfformulier in te vullen.We hopen dat je een fijne tijd hebt gehad en met veel plezier terug zal kijken op je lidmaatschap bij de U.S.H.C!

Wil jij voor altijd vriend van de U.S.H.C. blijven? Ook na jouw fantastische tijd bij de U.S.H.C? Dat kan! Wordt vriend van de U.S.H.C. en geef jaarlijks een bijdrage zodat de U.S.H.C. extra investeringen kan doen, bijvoorbeeld nieuwe (keepers)materialen, een nieuw prieeltje of een groot evenement, welke posten buiten het budget vallen. Op deze manier zal de U.S.H.C. zich als grootste studenten hockeyclub van Nederland kunnen blijven ontwikkelen en zullen nog vele nieuwe studenten kunnen genieten van een sportieve studententijd. Elk jaar zal een oud-ledenborrel georganiseerd worden waarbij ook jij als oud-lid zal mogen stemmen over de bestemming van jouw bijdrage. Want wie betaalt, die bepaalt, menen wij. Het bestuur zal daartoe een aantal gewenste mogelijkheden voordragen. Uiteraard word je van ontwikkelingen op de hoogte gehouden door middel van de oud-leden stickpraet welke twee maal per jaar verschijnt.   

Elke bijdrage is zeer welkom. In het uitschrijfformulier kun je jouw gewenste optie aanvinken. Alvast bedankt!!   

Het onderstaande uitschrijfformulier moet vóór 1 mei 2017 ingediend zijn. Elke maand dat je te laat bent met uitschrijven zal één zesde van de contributie in rekening worden gebracht. Voor vragen omtrent deze regeling kun je een e-mail sturen naar [email protected].

Het uitschrijfformulier vind je hier:
https://goo.gl/forms/TPK2mavSBk4B2OS12