ES_8563a.jpg SHOUT2016.jpg Gala USHC 2017 H2.jpg IMG_2265.JPG Scorebord+line-up (1).jpg WSC_2965a.jpg Blokhut-D2.jpg IMG_2319.JPG Heren2.jpg IMG_2220A.JPG
 

Hockey 5

Hockey5 is een nieuw concept om liefhebbers uit de breedte en top een spectaculaire en extra hockeybeleving te bieden in een sfeervolle setting op Olympos te Utrecht.

Speluitleg

Deze buitengewoon leuke hockeycompetitie bestaat uit een discipline waarbij we op een relatief klein veld met zaalbalken 5 tegen 5 spelen. Daarbij kies je zelf of je met of zonder keeper wilt spelen. De bal blijft door de balken langer in het spel waardoor de wedstrijden leuker en intensiever zijn. Een wedstrijd duurt 2 x 20 minuten met 5 minuten pauze. Er geldt een aangepast spelreglement (deze krijg je na inschrijven opgestuurd).

Competitieopzet

Gedurende het hockeyseizoen organiseren we afhankelijk van de animo diverse opzichzelfstaande doordeweekse competities bestaande uit maximaal 8 deelnemende teams. Op maandag avond spelen alle teams een wedstrijd op het hoofdveld om 18.30 of om 19.15. Elke competitie duurt zeven weken en wordt afgesloten met een spannende finaledag met na afloop een prijsuitreiking en optioneel buffet diner. De eerstvolgende competitie bevat de volgende speeldata: 13-03, 20-03, 27-03, 03-04, 10-04, 24-04, 01-05, 08-05.

Team inschrijving

Er is plaats voor maximaal 8 teams. Elk team zorgt voor een eigen naam en een eenduidig tenue (hesjes mogen ook). Indien een tegenstander dezelfde kleur heeft krijgt het uitspelende team hesjes. Elk team kan een onbeperkt aantal spelers bevatten maar bestaat in ieder geval uit een mix van mannen en vrouwen die lid zijn van USHC en/of een andere hockeyvereniging. Je betaalt per team een vast bedrag van 175,- Euro voor deelname aan een hele competitie ronde (excl. diner). Schrijf je nu in via [email protected] en hoor meer over de voorwaarden. Inschrijven kan tot en met eind februari.

Organisatie

"Vrije tijd is geen strijd" dus wij regelen alle randzaken zoals het veld, balken, ballen en de competitie indeling. Heren 1 spelers zijn scheidsrechter en leiden de wedstrijden verder in goede banen. Je kunt Heren 1 spelers tegen een kleine vergoeding van 10,- Euro per wedstrijd ook als speler adopteren in je team! De uitslagen worden na afloop door ons altijd doorgegeven aan de wedstrijdsecretaris en zijn vervolgens zelfs te zien in de KNHB standenmotor!