Toernooien

De U.S.H.C. kent elk jaar een aantal leuke toernooien. Voorheen vond je hier ook informatie over meerdaags toernooi SHOUT. Daarvoor is inmiddels nieuw evenement Eindsignaal in de plaats gekomen! Daarnaast hebben we het nachtzaalhockeytoernooi Toecan in februari, ook dit toernooi is open voor externe. Als laatste vindt in augustus elk jaar het introductietoernooi plaats voor alle nieuwe leden.

Toecan - nachtzaalhockeytoernooi

De U.S.H.C. organiseert elk jaar in februari het studenten Nacht Zaal Hockey Toernooi. Een avond vol hockey, eten, mooie outfits en natuurlijk heel veel bier. Dat wil je niet missen!

Klik hieronder voor meer informatie

Facebook
Introductietoernooi

Het introductietoernooi is het ideale moment om alle andere nieuwe leden te leren kennen. Je gaat hockeyen en andere activiteiten doen in gemengde teams gevolgd door een BBQ. De dag wordt ieder jaar afgesloten met een activiteit in de avond, het afgelopen jaar was dit een cantus. Ohja er is natuurlijk ook genoeg tijd om een lekker biertje te drinken! In 2020 pakken we het helemaal anders aan, we gaan op weekend! Houd alvast 28&29 augustus vrij in je agenda voor het leukste introweekend van de U.S.H.C.!

Klik hieronder voor meer informatie

Facebook
 

Mede mogelijk gemaakt door:

 
TOP