Contact & route

Adres

Sportcentrum ‘Olympos’

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

Postadres

Postbus 14139

3508 SE Utrecht

Bezoekadres

Sportcentrum "Olympos"

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht 

Contact

Mail: [email protected]

Om één of meerdere specifieke bestuurders te mailen, zie ‘organisatie' > 'bestuur'

Auto 

Neem vanuit Utrecht de A28, en volg de borden richting De Uithof / UMC. Neem vanuit Amersfoort de A28 en volg de borden richting De Uithof / UMC. Afslaan bij afrit nummer 2. In De Uithof kiest men de bestemming Uppsalalaan, dat is de eerste weg rechts.Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving naar Sportcentrum Olympos.


Parkeren

De U.S.H.C. bevindt zich op de velden van sportcentrum Olympos. Zij beschikken over een parkeerterrein met 125 plaatsen. Op werkdagen geldt tussen 09.00 – 16.30 uur het volgende parkeertarief:
- het eerste half uur is gratis
- daarna per 33 minuten €0,50
- maximum van €7,00 per dag
Let op: men ontvangt altijd een inrijkaart, maar daarvoor hoeft niet betaald te worden. In het weekend kan men gratis parkeren.

Op circa 150 meter afstand van Sportcentrum Olympos ligtP+R De Uithof, een nieuwe overdekte parkeergarage met 2000 plaatsen, waarvan er 500 bestemd zijn voor P+R -de overige 1500 plaatsen zijn bestemd voor medewerkers van UU, HU, UMCU en andere organisaties in het Utrecht Science Park.
- een parkeerkaartje is hier altijd een hele dag geldig en kost €4,50
- parkeren inclusief OV naar de binnenstad en terug (voor max. 5 personen) kost €5,00
Navigatie: direct naast de A28, afslag 2. Volg de borden P+R De Uithof.Er zijn oplaadpunten voor elektrische voertuigen en elektrische fietsen aanwezig.
Voor meer informatie over parkeren in P+R De Uithof: klik hier.

Openbaar vervoer

U-OVbuslijn 28rijdt vanaf station Vleuten via Utrecht CS en vervolgens dwars door de binnenstad van Utrecht via Rijnsweerd en het Utrecht Science Park (haltes Botanische tuinen en Heidelberglaan – voor de gebouwen van de UU en de HU en het UMC) naar eindhalte P+R De Uithof. Stap hier uit; Olympos ligt aan de overzijde van de Uppsalalaan, op anderhalve minuut loopafstand.De reistijd tussen de haltes 'P+R De Uithof' en 'Utrecht CS Centrumzijde' bedraagt ongeveer 20 minuten.Op doordeweekse dagen rijdt er in de spits elke 7 minuten een bus; buiten de spitsuren en in het weekend is dit elke 10 à 15 minuten.

Voor vertrektijden van bus 28 richting Olympos: klik hier.
Voor vertrektijden van bus 28 vanaf Olympos: klik hier.

 

Fiets

Sportcentrum Olympos beschikt ook over een fietsstalling met ruimte voor 260 fietsen. Bezoekers van het sportcentrum wordt verzocht fietsen en / of brommers in deze stalling te plaatsen

 
TOP